Lilla fjärilen design

Om

Hösten 2007 startade företaget Lilla fjärilen design av mig, Ulrika en nyfiken tjej som ville prova en dröm. Jag inspireras bl.a. av den vackra utsikten över Vättern, staden, människorna, resor, havet, min familj och naturen.

Jag illustrerar,skriver och designar böckerna och det är så underbart att ha möjligheten att göra just detta.

Lilla fjärilen design är ett familjefokuserat småföretag...

Lilla fjärilen design består av mig själv och min familj som jobbar på att dela mer vänskap och kärlek i världen genom våra böcker.

Lilla fjärilen design arbetar för en bättre värld...

-en friskare jord och att vi visar varandra uppskattning och kärlek. Med våra böcker hjälper vi dej att ge omtanke  och skojiga minnen till någon du bryr dej om.Våra produkter är givetvis miljövänliga. 

Lilla fjärilen design är stolta över att vi både designar och producerar alla våra böcker lokalt här i Småland. Vi tycker det är viktigt att stödja lokala tryckerier och minska vår klimatpåverkan genom att minska onödiga transporter

På ett enkelt sätt fyller du i, ringar in eller stryker under det som passar bäst i våra fyll i böcker. 

Du får snabbt hem din fyll i bok/kort så att du kan börja göra den så personlig som bara du kan. En superbra present!

Vår vision:

Med våra fylla i böcker och kort vill vi hjälpa människor att säga allt det där man tänker men aldrig säger.  Vi vill att våra produkter ska förmedla:

G emenskap
L ycka
Ä rlighet
D römmar
J abadabadoo
E nergi

Att vi ger en god service är mycket viktigt för oss oss på Lilla Fjärilen Design och om ni som kund inte är 100 % nöjd så får ni pengarna tillbaka !